fbpx

Rólunk

Magamról

Cseh Balázs vagyok, ötvös, aranyműves. Közel 20 éve készítek ékszereket, akár egyedi elképzelések alapján is. Szakmai tanulmányaimat 1997-ben kezdtem a budapesti, Práter utcai kézműves szakiskolában. Ezt követően ékszerbecsüs vizsgát tettem, majd szakmai tanfolyamokon vettem részt annak érdekében, hogy minél magasabb minőségben készíthessem el a megálmodott ékszereket.
Saját üzletemet Holdkő Ékszerüzlet és Ötvösműhely névvel, 2003 októberében nyitottam Győrben, a Bartók Béla utca 29. szám alatt. Az ékszerek széles választékának és az egyedi igények kielégítésének köszönhetően „a kisüzlet a Bartókon” – ahogy a legtöbben emlegették – gyorsan ismert lett a győriek körében.
A kis üzletet kinőttem, 15 év után, 2018-ban a belvárosba költözött a Bartók Béla útról. Győr történelmi belvárosában, impozáns környezetben, ékszerekhez illő, patinás helyen, a Zichypalotában (Jedlik Á. u. 18.) nyitottam meg új üzletemet.

 

A legújabb trendek nyomában

Nemzetközi ékszerkiállítások rendszeres látogatója vagyok több mint húsz éve. Ezek az események kitűnő lehetőséget adnak arra, hogy évről évre megismerjem a legújabb formákat, az aktuális divatot követő dizájnt és a legfrissebb trendeket. Az elmúlt években ebből a célból jártam többek között a bázeli, a vicenzai, a müncheni és az isztambuli ékszer showkon is.
A folyamatos továbbképzések és az aktuális trendek követése biztosítják a folyamatos fejlődést. Ékszerészként így a legmagasabb minőségben tudok alkotni, a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelő technológiával.

 

Ékszerkészítés egyedi elképzelések szerint

A Holdkő Ékszerüzlet és Ötvösműhely több mint ékszerbolt! Az üzlet ötvösműhelyemnek is otthont ad, helyben, saját kezűleg készítem a megálmodott ékszereket. Bármit elkészítek kép, rajz vagy leírás alapján, egyedi elképzelést követve – legyen az nyaklánc, karlánc, fülbevaló, medál, eljegyzési- vagy karikagyűrű, üreges vagy tömör ékszer! Akármilyen kő a kívánság – cirkónia, smaragd, zafír, rubin -, beszerzem megrendelőimnek. Készülhet bármilyen nemesfémből a vágyott ékszer, ezüstből, sárga-, fehér- vagy rozéaranyból.
Medált fotógravírozással is díszítek kérés esetén, ennek a technológiának köszönhetően fénykép minőségű kép kerülhet a medálba.
Tört aranyat és ezüstöt, illetve drágakövet is átveszek, így nálam készülhet akár a régi ékszeréből is új. Nem kell megválnia szeretett, emlékeket idéző nyakláncától, gyűrűjétől, tovább élhet az egy új ékszerben!
A műhelyemből kikerülő ékszerek mind időtálló, strapabíró, egyedi darabok, abban biztos lehet, hogy ezek az ékszerek nem köszönnek vissza más nyakán, kezén! A saját műhelymunkának köszönhetően ráadásul a nagy üzletláncoknál sokkal kedvezőbb árúak.

 

A város legnagyobb karikagyűrű választéka

A Holdkő kínálatában különösen hangsúlyos helyet foglalnak el a karikagyűrűk. 120 párból álló, folyamatosan bővülő készletből választhatják ki a jegyespárok a számukra tökéletes darabot. Az sem jelent gondot, ha más fajtájú, típusú gyűrű nyeri el a menyasszony és a vőlegény tetszését, a gyűrűk egyéni igények szerint párosíthatók.
Azok az esküvő előtt álló párok is jó helyen járnak üzletemben, akik saját képzeletüknek, kreativitásuknak utat engedve, egyedi gyűrűt szeretnének. Bármit megvalósítok 2-10 mm szélességben, bármilyen külső-belső profillal, legyen az elképzelés domború, egyenes vagy akár homorú. Gyűrűjének csak a képzelete szabhat határt!

 

Ékszerjavítás, keresztelő ajándék

Műhelyemben ékszerjavítást is végzek: komplex ékszerfelújítást éppúgy rám bízhat, mint vékony kis nyakláncforrasztást. Minden munkafolyamatos saját kezűleg végzek, s a javítás része a polírozás és az ultrahangos tisztítás is. Ékszerét úgy kapja vissza, mintha új darab lenne! Keresztelőre szánt ajándékért sem kell máshová mennie! Folyamatosan bővülő kínálatomban
az arany és ezüst nyakláncon, karláncon, gyűrűkön, medálon, fülbevalón túl keresztelőpoharat, ezüst kiskanalat és ezüst fogtartót is talál.
A klasszikus ékszereket kevésbé kedvelő férfiaknak is megtalálja üzletemben az ideális ajándékot: acél férfi karláncok egész sora garantálja számukra a tökéletes meglepetést!

 

Minderről győződjen meg a saját szemével!
Látogasson el a Holdkő Ékszerüzlet és Ötvösműhelybe, a Jedlik Ányos utca 18. alá és válasszon a szebbnél szebb nyak-és karláncok, fülbevalók, medálok és gyűrűk közül vagy tervezzük meg együtt álmai ékszerét!
Elképzelései itt a legjobb szakértelemmel, legmagasabb minőségű alapanyaggal és a legnagyobb ötvös tudással találkoznak!